NATÜRKÖY - SAPANCA

Bu hafta sonu yoğun iş temposundan kendimizi kurtarmak için farklı şehir arayışları içerisinde iken Sapanca'da doğa içerisinde güzel bir mekan keşfettik. Evet, bu hafta İstanbul'a 140 km uzaklıktaki Natürköy'deyiz... 

Sıcak havanın keyfi, iş temposundan doğa içerisindeki terapi arayışımız için gayet doyurucu ve keyifli bir kahvaltı gerçekleştirdik. Sapanca'nın Mahmudiye köyünde, yeşilin binbir tonu içerisinde, kuş cıvıltıları ile doğanın melodilerini barındıran bir vadinin içinde kendimizi kaybettik. 

Gezerken birbirinden farklı hayvanlar, korunma altındaki bitkiler, göletler ve upuzun bir derenin yaz kış gürül gürül aktığı bir ortam mevcut. Doğalı bozmadan hem koruma altına alınması hem de alanların hizmete doğal hali ile sunulması adeta insana huzur veriyor.
IMG-20160914-WA0029

IMG-20160914-WA0029

1/9
Natürköy içerisinde barbekü alanı, restorant, düğün-organizasyon alanı, yürüyüş parkurları, şelaleler, kütük evler ve mini bir futbol sahası bile bulunmakta. En güzeli de çocukların at binebileceği bir alan ile birlikte büyüklerin de eğlenebileceği, ağaçların üstüne kurulmuş mini teleferik tarzındaki ilkel eğlence araçların bulunması. 


Eğer bir haftasonunuzda, İstanbul'un kaos ortamından kaçıp huzur bulmak ve kafa dinlemek, güzel bir kahvaltı etmek ya da yemek yemek istiyorsanız, aşağıdaki linkten rezervasyon için iletişim ve lokasyon bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Popüler Yayınlar